Glede na to, da so se vsi učenci vrnili v šolske klopi, vas obveščamo, da podarjene zvezke zbiramo tudi v šoli, najkasneje do ponedeljka, 22. 6. 2020.

Dragi učenci in starši.

Tudi letos se bomo pridružili akciji Slovenske karitas POKLONI ZVEZEK,v kateri se zbirajo zvezki za otroke iz družin, ki potrebujejo pomoč pri nakupu šolskih potrebščin. Letošnja akcija bo zaradi izrednih razmer koronavirusa potekala nekoliko drugače.

Tudi letos Vas vabimo, da skupaj z otroki poklonite nov, velik, črtan zvezek za osnovnošolce, ki tudi v Sloveniji potrebujejo tovrstno pomoč.

V prilogi je tudi e-razglednica, na katero naj otroci doma zapišejo sporočilo, misel, pozdrav … in/ali narišejo risbo za skritega prijatelja v stiski, ki bo zvezek prejel. Skenirano razglednico pošljite na mail: lucija.blazic@guest.arnes.si , lahko pa jo vložite v podarjeni zvezek. Učenci 1.-3. razreda bodo imeli možnost natisnjene razglednice dobiti tudi v šoli.

Načini darovanja zvezka

Zvezek ali pa tudi šolske potrebščine lahko poklonite:

  • v trgovskih centrih,
  • v spletni trgovini (kupljen zvezek bo dostavljen Slovenski karitas),
  • v šoli, (za učence 1. triade, ki bodo obiskovali šolo)- prinesete razredniku ali direktno k svetovalni delavki Luciji Blažič.
  • z SMS sporočilom ZVEZEK ali ZVEZEK5 na 1919. Tako boste darovali 1 ali 5 EUR (za kvaliteten zvezek sta potrebna 2 EUR).

Več o akciji si lahko preberete na: www.karitas.si/pokloni-zvezek

V upanju, da se vas čimveč odzove in pomaga družinam in otrokom v stiski, vas lepo pozdravljamo.