Obveščamo vas, da se bliža čas vpisa otrok v prvi razred osnovne šole. Za šolsko leto 2022/2023 bomo vpisali otroke, ki so bili rojeni od 1. 1. 2016 do 31. 12. 2016.

Vpis bo potekal  za vse otroke (tako matične kot podružnične šole) v prostorih OŠ Šentjernej, od srede, 9. 2. 2022 do  ponedeljka, 14. 2. 2022 po individualnem razporedu.

Starši bodočih prvošolcev bodo dobili pisno vabilo po pošti, skupaj z obrazci, za katere prosimo, da jih izpolnjene prinesete na vpis.

Prosimo vse starše bodočih prvošolcev, da se do četrtka, 3. 2. 2022, do 20. ure  vpišete v enega izmed terminov v dokument na povezavi:

TERMINI ZA VPIS Vpisovanje terminov v tabelo ni več mogoče. Za dogovor o terminu pokličite šolsko svetovalno delavko.

Termini so določeni za vsak dan posebej (vsak dan v svojem zavihku – zavihki spodaj so poimenovani po dnevih in datumih). Izberite enega izmed terminov, ki vam najbolj ustreza.

V primeru, da boste imeli težave pri vpisu v dokument ali se na nobenega od ponujenih terminov vpisa ne morete udeležiti, vas prosimo, da obvestite svetovalno delavko, Lucijo Blažič na tel.: 031 744 410.

Vpis bo poteka v prostorih OŠ Šentjernej, in sicer v glasbeni učilnici. Vstop v šolo bo skozi šolsko igrišče, kjer sledite smerokazom.

Za vstop v šolo je potrebno izpolnjevati pogoj PCT, kar bomo ob vstopu preverjali. Prosimo, da se vpisa udeležijo le zdrave osebe in da upoštevate vse ukrepe za zmanjšanje tveganja okužbe in preprečevanje širjenja COVID-19: uporaba zaščitne maske, razkuževanje rok, varnostna razdalja (vsaj 1,5 m).

Priporočamo, da si pred vpisnim postopkom preberete tudi osnovne informacije v zvezi z vpisom.

Pojasnila in dodatne informacije o vpisu dobite tudi  pri svetovalni delavki, pedagoginji, Luciji Blažič, na tel.: 031 744 410 ali po e-pošti: lucija.blazic@guest.arnes.si.

INFORMACIJE GLEDE VPISA V 1. RAZRED

VLOGA ZA PREPIS V OŠ ŠENTJERNEJ

VLOGA ZA PREPIS V PODRUŽNIČNO ŠOLO OREHOVICA

VLOGA ZA PREMESTITEV (iz matične šole v podružnico in obratno)

SOGLASJE OBEH STARŠEV- v primeru, da starša ne živita skupaj (OŠ Šentjernej)

SOGLASJE OBEH STARŠEV- v primeru, da starša ne živita skupaj (podružnica Orehovica)

PREDLOG STARŠEV ZA ODLOG ŠOLANJA