Spoštovani starši.

Na podlagi okrožnice MIZŠ bo šola od torka, 2. 2. 2021, organizirala nujno varstvo za otroke 1. triade (tako matične šole kot podružnice), katerih oba starša ali eden od staršev (če je samohranilec), sta/je zaposlen-a v sektorju kritične infrastrukture, določenih v 4. členu Zakona o kritični infrastrukturi (Ur. l. RS, št. 75/17: sektor energetike, sektor prometa, sektor prehrane, sektor preskrbe s pitno vodo, sektor zdravstva, sektor financ, sektor varovanja okolja ter sektor informacijsko-komunikacijskih omrežij in sistemov), v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja, socialne varnosti, v Slovenski vojski in Policiji. Zaposlitev staršev se ugotavlja na podlagi potrdila delodajalca, kar pomeni, da morate v primeru, da izpolnjujete te pogoje, priložiti potrdilo obeh staršev (oz. v primeru starša samohranilca, potrdilo starša samohranilca). Potrdila/-o boste priložili naknadno, ko vas po prijavi pozovemo na elektronski naslov ali po telefonu.

Nujno varstvo bo organizirano na matični šoli OŠ Šentjernej.

V času nujnega varstva bo za šolsko prehrano poskrbljeno. Za prevoz učencev do šole poskrbite starši sami.

Prosimo vas, da starše, ki potrebujete nujno varstvo in izpolnjujete pogoje, izpolnite spodnji vprašalnik. Vprašalnik izpolnite za vsakega otroka posebej.

Prosimo, da anketo izpolnite v najkrajšem možnem času, najkasneje do jutri, 29. 1. 2021, do 10. ure. Zavedamo se, da je rok za prijavo kratek, a podatke nujno potrebujemo zaradi organizacije dela, testiranja zaposlenih in organizacije prehrane.

Povezava do ankete: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfyT91QLqvKn_9kuY5-ZZpj21edodirqO5OE_VdEVnsyjhf9Q/viewform

 Zahvaljujemo se vam za razumevanje in sodelovanje.

Vodstvo šole.