Vljudno vas vabimo na ogled prireditve ob 8. februarju, ko praznujemo naš osrednji kulturni praznik.

POSNETEK PRIREDITVE

Daleč drug od drugega, a hkrati tako zelo blizu bomo skupaj počastili dan Franceta Prešerna in praznik kulture. Ta je tista, ki nas povezuje tudi v teh časih. Vsestranskost kulture je brezmejna in brez nje bi bil naš svet prazen, neprijazen in izgubljen.

Vsi, ki so sodelovali pri ustvarjanju prireditve, nam kažejo, da kultura še kako živi. V naši občini, na naši šoli, v naših domovih, predvsem pa v naših srcih. Dokler bo v nas, se nam ni treba bati za našo prihodnost. V kulturi bomo vedno našli svobodo, razumevanje in varen pristan.

Vabljeni k ogledu prireditve, ki so jo pripravili kulturni ustvarjalci naše šole v sodelovanju z Občino Šentjernej, in k razmisleku o svobodi. Umetniška mojstrovina režiserke in scenaristke Lucije Kuntarič vas zagotovo ne bo pustila ravnodušnih. Vsem ustvarjalcem HVALA za izjemen doprinos.

Priporočamo ogled v krogu vaših najdražjih, v nedeljo, 7. 2. 2021 ob 20h na Televiziji Vaš kanal. Povezava bo objavljena tudi v spletnih učilnicah in na spletni strani naše šole.

Lepo vabljeni!