ŠVN 3. a, c in e – 4. DAN      

Po zajtrku smo obiskali Vrt kaktusov. Ogledali smo si največjo zbirko le teh v Sloveniji. Sprehodili smo se skozi Marino Portorož in namočili noge v morje. Tudi danes smo nadgradili plavalne veščine. Seveda nam ni zmanjkalo časa za športne igre. Večer smo zaključili tako, da so se sobe predstavile s pesmijo, šalami in plesom.

V petek pa bomo preverili naše znanje plavanja, zaključili dan z delavnico in se po kosilu polni vtisov odpeljali proti domu.

Lepo vas pozdravljamo učitelji in učenci 3. a, 3. c in 3. e

 

ŠVN 3. a, c in e – 3. DAN      

Po zajtrku smo se med oljkami sprehodili do razgledišča s pogledom na Sečoveljske soline. Spoznavali smo se z naravno in kulturno dediščino krajinskega parka. Navdušeni smo bili nad razsežnostjo solin. Tudi danes smo nadgradili plavalne veščine. Sprehodili smo se do Lucije in se posladkali z domačim sladoledom. Večer smo zaključili s plesom.

ŠVN 3. a, c in e – 2. DAN

Dopoldne smo aktivno plavali. Nismo pozabili tudi na naše domače, zato smo jim napisali razglednice. Po kosilu smo se seznanili s postopkom priprave sardel. Mnogi smo prvič čistili ribo, jo spekli na žaru in jo z užitkom pojedli. Nadaljevali smo tudi s plavalnim tečajem. Po večerji smo si ogledali slovenski film, ki nas je popeljal v prijetne sanje.

ŠVN 3. a, c in e – 1. DAN

Prvi dan bivanja v CŠOD Burja v Seči je hitro minil. Zapolnjen je bil z veliko dejavnostmi. Po namestitvi v sobe, smo plavali na bazenu, kjer so preizkusili naše plavalne sposobnosti. Popoldne smo obiskali galerijo na prostem. Tam smo si v Forma Vivi ogledali zbirko kamnitih skulptur. Preizkusili smo se v ustvarjanju in z naravnimi materiali ustvarili posnetke kipov iz galerije. Po večernih delavnicah smo prijetno utrujeni zaspali.

______________

Tretješolci so prispeli v CŠOD Seča na cilj letošnje šole v naravi od koder vas lepo pozdravljajo.